lördag 23 april 2011

Påskafton

Glad påsk alla! Har ni också haft en bra påskafton so far? Det har jag! Verkligen! =)

Dagen började med ett varv runt sjön, med löpinslag hör och häpna! Etfer det blev det lite styrka ute i solen med situps, armhävningar, dips, grodhopp i backe och enbensknäböj. Soligt, svettigt och skönt! Sen kom Jeppe och vi handlade grejer till vår hemma-SPA/hälsodag. Vi gjorde smoothies på yoghurt, banan, jordgubbar, kiwi och citron, smarrigt värre! Till det åt vi dinkelscones med stekt äggvita. Gulan använde vi till annant, mer om det snart :P Vi la oss ute i solen nån timme och läste och solade, med en snöhög i bakgrunden :P Hade det inte blåst hade det varit riktigt skönt, nu var det lite småkyligt...


Efter solen väntade vårt hemma-SPA framför livräddarna på Bondi beach, en rejäl bonus! Vi gjorde hemmagjord hårinpackning bestående av äggula och olivolja, jävlar vad det hade funkat bra som vax! Sen lade vi ansiktsmask, badade fotbad med fotsalt, smorde in händerna med handkräm, smörjde in benen och målade naglarna.

Vi hann laga mat också till kvällens grillning hemma hos Ida, jag och Jeppe ska grilla korv och till det blir det smarrig bulgursallad och mangosalsa, längtar!

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar