fredag 17 februari 2012

Still I'm glad

Oj oj, det här var ju inte igår.. Vad har jag gjort sen i måndags? Typ allt och inget..

Praktiken rullar på alldeles galant, går från klarhet till klarhet (vad annars?) och älskar det, skitkul verkligen! Min fördjupningsuppsats börjar bli nåt riktigt bra och min forskningsälskande handledare är riktigt imponerad och börjar prata om publicering.. Nja, sakta i backarna nu :P Hade en patient idag som sa att jag var bra och att hon var glad att det var jag som kom in och tränade henne då jag inte var lika brutal som handledarn min. Hon valde alltså mig, studenten, framför handledaren, specialistsjukgymnast i ortopedi, booyah! Det känns ju kul att patienterna också är nöjda och träning kan det ju bli även med lite lirkande och uppmuntrande :)

Träning har det också blivit, gym överkropp i tisdags ocyh 60 min intervaller på löpband i onsdags, kom 8,5 km på en timme så det var rätt hyfsat tempo också :) Sen fick jag ont i foten efter det men så lär det väl vara.

I onsdags byggde jag och Jeppe, med hjälp av Mackan, vår pulka till S.No.P.P som går av stapeln imorgon. Vårt teståk failade rätt rejält, vi kom ingenstans trots att vi stod på toppen av en backe. Aja, lite små finjusteringar är gjorde så nu tror vi på succé ;) Sen blev det onsdagspub vilket ledde till 4 timmars sömn den natten. Dagen efter var det praktik, städning av Källan och lagmöte med PC som höll på till tio på kvällen, inte lite lagom seg.. Lägg där till att jag nu imorse vaknade kl 5 och inte kunde somna om efter det. Sömn är överskattat, det är min största lärdom sen Nolle-p :)

Och visst ja, massa gamla Hardcore Superstar-låtar har kommit ut på Spotify; glad, gladare, Jossan.

Nä, nu ska det köttas rapport och journalskrivning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar