onsdag 15 juni 2011

World spins madly on

Gaaah, man måste bara älska spinningpass som är så mordiska att man tappar känseln i flera fingrar och som är så bra att både tyggsmärtor och huvudvärk försvinner, love it! :D Körde en 90-minutare med Glenn, den första sen förra sommaren om jag inte minns helt fel :S Kan ha kört nån i vintras också, lite oklart.. Kul var det iaf! Efter uppvärmning körde vi 3 olika etapper; en med 6 st 60/30-intervaller, 4 st 4-minutersintervaller varav 1 som blev en 6-minutare då Glenn helt plötsligt "tappade räkningen på minuterna", my ass! Och sen väntade en intervallpyramid med 2, 3, 4, 3 och 2 minutersintervaller. Sista 5 minutrarna var för jääävliga rent ut sagt. Klättring med fartlek och attacker i backe, då var inte spyan långt borta, huva :S

Första dagen på sommarjobbet gick kanon, fullt ös på en gång, ingen rast och ingen ro och definitivt inget "gå bredvid och observera"... KBK!

Imorn är jag ledig, då blir det att ringa spons, ingen rast och ingen ro där heller :P På em och kväll blir det att passa Meda-grisen, får se vad hon tycker om det ;)

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar