torsdag 2 juni 2011

Back in town!

Tjo!

Har glömt bort att blogga om att jag e i STHLM. Men det är jag. Saknar Lulebubblan. Massor. Redan. Vill tillbaka hem dit. Måste nog bara ställa in mig på att det är 2 mån i STHLM som gäller. Sen tillbaks! :)

Vad har jag gjort sen jag kom hit då? Drog till Årstaviken det första jag gjorde. Jäklar vad jag har saknat det! Fick ösregn perfekt tajmat till min prommis. Struntade i det. Bara förtsatte gå. Satte mig på klipporna i regnet och bara va. Så som man gör på Söder. Man bara är. Det har jag saknat!

Senare på eftermiddagen var jag på sommarjobbet för intro. Fick veta lite om verksamheten, dokumentation, rutiner, brandlarm, nyckelfunktioner, kost, you name it! Jättebra med en sån introduktion, känns kanon att ha hamnat där. Fick en jättekram av chefen så fort hon såg mig, det värmer! Och så fick jag mitt schema. Tre futtiga veckor! Iofs har jag sagt att om det bara blir ett par veckor så ska jag vara tacksam för all ledighet men jag har samtidigt insett att hösten ska klaras på de intjänade pengarna.. Så jag tror jag kan ha lyckats lirka till mig tre veckor till =) Så introdagarna blir fyra till antalet med start 15 juni =) Ordinarie dagarna börjar efter midsommar men skulle inte bli förvånad om jag får timmar där ändå. Får se om jag tar de isf..

Idag skulle det vara strålande sol och nästan 25 grader men det är det icke. Ska läsa lite om ländryggen dagen till ära. Och leta lite sponsorer. Sommarlov var det ja! Jag tar mitt efter tenta-p, på lördag susar vi iväg =) Turkiet i en vecka, sweet! =)

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar