söndag 27 september 2009

Härlig dag!

Betydligt mer positiva tongångar på bloggen nu ikväll jämfört med igår. Jag ÄR hemma! Garanterat :)

Dagen har varit helt perfekt! Inledde med ett grymt tufft spinningpass på underbara SATS Tule i morse. Körde för en ny instruktör och han var riktigt bra! Härlig musik också, massa rock! Efter det blev det traskande lunch (härligt att vara tillbaks i stressens Sthlm! :P) genom Vasastan för snabb hemfärd hemåt och byta grejer innan det var dags för handboll :)

Och vilken fantastisk fortsättning på dagen! Total Skövdekross; 36-26 :) Grymt! Är lite förvånad över att siffrorna blev så stora ändå.. Tog riktigt lång tid innan Bajen drog iväg på allvar och det märks att det fortfarande är början på säsongen då det är en hel del onödiga missar. Aja, 2 härliga poäng iaf!
Fet
Blev lite förvånad över att Ystad slog Sävehof med så mkt som 7 bollar. Inte jätteöverraskad över vinsten (spec inte me tanke på att det var hemmamatch) men att det skulle dra iväg så mkt.. Men värvningar i form av Seifert och Ekberg gör väldigt stor skillnad från förra säsongen.

Nä, nu ska jag susa ner i sängen! Imorgon blir det plugg, plugg och åter plugg! Ska sätta mig på nåt lugnt café och bara köra järnet! Måste skärpa mig nu och koppla på disciplinen.. :)

Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar