lördag 17 april 2010

Underbar dag!

Åååh, vilken härlig dag vi haft idag ute i backarna! Uppstigning vid 6-tiden för att åka buss till Kåbdalis (nordväst om Lule och typ 5 mil från Jokkmokk). Vi kom dit runt halv nio och drog ut i backarna på en gång! Vi hade till en början strålande solsken och underbart väder och de från början lite isiga pisterna blev bättre och bättre ju längre tid som gick :) Jag och Lisa var på jakt efter hopp/skutt/gupp och vår jakt ledde oss lite fel och vi lyckades redan i andra åket hamna i nån tokbrant, tokisig puckelpistliknande backe.. :S Gaah, såg livet passera förbi i revy ska erkännas.. Dock pallrade vi oss ner hela och fortsatte som inget hade hänt!

Vi käkade wok till lunch ute i solen sittandes på renfällar, vadå Norrland? :P Vi lyckades tajma lunchen rätt bra för strax efteråt blev vädret sämre, det blev mulet och började blåsa och tillslut även snöa.. :( Dock var det hyfsat färdigåkt då så det var helt ok! En riktigt nice skidåkningsdag, alldeles perfekt lagom och underbart sällskap i backen! En liten extra tanke till V1 som hade en rejäl vurpa i ett hopp och lär ha betydligt mer ont imorn än vad han hade redan idag.. :S

Sov typ hela vägen hem (sorry Jeppe!) så det gick snabbt och smidigt! Ikväll är det konsert och partaj på STUK för de flesta i Lule känns det som men jag mår fortfarande inte kanon.. Bättre än igår iaf, men fortfarande inte tillräckligt bra för att vara på partyhumör.. Istället kommer Nicole och Anna hit och det lär bli spelkväll eller bara tv-mys :)

Puss!

1 kommentar:

  1. Men du fick ju dina gupp iaf där i puckelpisten :P Jeppsson

    SvaraRadera