lördag 8 maj 2010

Tårtkalas, spinning och jobb!

Morrn morrn!

Extremt lyckat tårtkalas igår! 4 olika sorters bakverk, ett par drinkar och så trevligt sällskap på det! =) Det roligaste under kvällen var då Sofia en kvart innan utsatt FB-tid fortfarande står i mjukisbrallor med disken i ett stort berg.. Då ringer det på dörren och Jimmy och Linda står utanför med en liten blåbärspaj med ljus i. Sofia får panik och börjar rota i sin garderob och skriker att hon måste få på sig en klänning. Då fnissar (eller nja, fnyser :P) Linda till så mkt att ljusen släcks ;-) Omstart! Dörren stängs, Jeppe slänger på sig en klänning, det plingar på igen, sång igen, tända ljus, lyckat! =)

Nu ska jag på spinning.. Är fortfarande rejält mör från torsdagens Cardio Crossfit så det här kan bli spännande! Tror dock det kommer kännas ganska lindrigt bara jag jämför det med Glenns 90-minutare ;-)

Efter träningen blir det lunch och sen ska vi sätta oss med vårt grupparbete i stress. Vid 18 ska vi vara på STUK och först få middag och sen jobba till 04.30.. :S Men det blir kul att testa! =)

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar