onsdag 14 juli 2010

Dan efter dan

Tjo!

Födelsedagen igår var perfekt! Väcktes med "skön"sång av familjen och fick tårta och presenter =) Efter det hade jag en härlig dag med sol och bad! Var mer i vattnet än uppe på land, det var stört varmt och solen lyste varenda minut!

Sen var det dags att dra till jobbet och det kan ha varit de jobbigaste 5 timmarna jobb i hela mitt liv. Inte pga arbetsuppgifterna men jävlar vad varmt det var :S Luften stod totalt still och svetten rann när man sprang fram och tillbaka mellan olika rum. Jobbade tillsammans med en kille född 92 och det hände inte mkt ska gudarna veta.. Visst, det var hans första jobb och han hade precis börjat jobba efter sin inskolning men man sitter inte och kollar tv när ens kollega jobbar häcken av sig.. Så det blev dubbelt jobb och jag var riktigt glad över att jag var en trappa ner.

I måndags kväll var jag med Gabbi och vi hade en alldeles underbar sommarkväll tillsammans! Vi möttes upp och gick och köpte sushi. Sen traskade vi ner till klipporna vid Tanto och badade och åt middag i solnedgången, var så himla härligt! Vi satt kvar ett bra tag och bara pratade, pratade och pratade, underbart! =)

Idag är en mulen och lugn dag. Var ute och gick imorse och sen dess har jag bara slappat. Kollat lite tv, läst lite och bara tagit det lugnt! Jobbar kväll idag igen, 15-20, känns alldeles lagom :)

Imorgon blir det jobb från frukost, jobbar 7-16, och efter det ska jag och familjen ut och käka födelsedagsmiddagNyfiken Gul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar