söndag 4 juli 2010

Stört bra helg!!

Gaah, jag är nog tröttast och gladast i hela världen just nu! Jag är så jävla glad att jag har mina tjejer, vi har haft en stört rolig helg här i STHLM :)

Har ungefär 2 timmars sömn i kroppen så pallar inte att skriva om allt men det har vart en händelserik helg! Jeppe kom i fredags natt och så plockade vi upp Lisa på Centralen vid lunchtid på lördagen. Vi köpte med oss sallad från café String och en massa frukt och drog till Långholmen för sol och bad. Andrea joinade och vi hade en massa härliga timmar med sol, bad och snick-snack, underbart :)

Efter det rullade vi till Hagis och gjorde oss i ordning för kvällen, vi plockade upp coach på Centralen och drog till Medis och Oj Oj Oj för att käka och kolla fotbollen :) När matchen var slut drog vi till Tanto och satt på klipporna och drack rosé. Innan det hade tyvärr en hel tetra rosé vart tvungen att hällas ut då vi tajmade upphällning lite kasst med polisbesök i en annan park.. Men det släppte vi ganska snabbt :) Sen drog till till Strand och kom till Hagis igen strax innan halv 5. =)

Dagen började med magisk brunch på Vero, det vart tvunget att vara det första vi gjorde var vi allihopa överens om. Vi var helt ense om att nivån på dagen skulle påverkas av om vi började dagen med mat eller inte :P Sen blev det strosande och shopping och självklart Ben & Jerry's i Gamla Stan. Jag har aldrig någonsin känt mig så turistig i min egen stad som idag :P

Det shoppades en spetstopp, en kornblå kofta samt en tubtoppsklänning, mycket, mycket nöjd med allt =)

Tack igen alla inblandade för bästa helgen på länge! 1 månad kvar, sen ses vi igen! =)

Puss!

1 kommentar: