lördag 31 juli 2010

13 timmar kvar!

Ja, ni läste rätt! Jag har 13 timmar kvar på jobbet, 13! Som en lång natts sömn! Iofs fyllt med jobb och inte sömn men ni förstår principen :P Dan idag har gått jäkligt snabbt trots att det handlade om jobb från 7-20. Jobbade med bra tjejer och det var lugnt och skönt och absolut ingen stress nån gång. Vaknade sjukt nog kvart i 5 imorse och då klockan stod på 5 kände jag att det var lika bra att gå upp på en gång. Har vart pigg och glad hela dan vilket kan vara svårt att förstå nu när tröttheten börjar falla på..

Snackade me Jeppe hela vägen hem från jobbet och hon berättade att hon hade träffat en liten treveckorsbebis nu i helgen som hon utförde Babinski på. Ni SG-människor vet vad det är och för er andra kan jag berätta att det är ett sätt att testa reflexer, framförallt på bebisar men även efter möjliga hjärnskador. Det sjuka är att hon berättade det som om det var en självklarhet för henne att testa det när hon träffade på en bebis ;-)

2 kommentarer:

  1. Hahaha man måste ju undersöka så att bäbisen är frisk :D Tänk vad hemskt om det inte hade funkat.... Hmmm, vad skulle jagha sagt då :P Typ ni ska nog gå å kolla eran bäbis :P Hehe Usch!

    SvaraRadera
  2. haha, då hade du nog jobbigt nog fått erkänna att du använt bebisen som försökskanin ;-) men de hade nog varit tacksamma ändå :)

    SvaraRadera