fredag 18 december 2009

En god gärning i juletider!







Godmorgon!

Sitter i bibblan idag igen och tanken är väl att jag ska börja tentaplugga lite smått idag men det har jag väl inte riktigt börjat med :P Rapporten skrevs iaf klart igår, dock är det mycket som ska ändras båda vad gäller svenskan och innehållet.. Men den e skriven nu iaf! =)

Lyssnade på P3:s musikhjälpen nyss. De kör en veckas specialsändningar från en glasbur i GBG för att samla in pengar till förmån för bekämpning av malaria. De är upp i 1,6 miljoner nu ungefär. De har saker som auktioneras ut, glasrör utanför buren man kan lägga pengar i och så kan man önska en låt för 50, 100 eller 200 spänn. Man sms:ar bara nån av summorna följt av den låten man vill höra och ev en motivering till 72 999! Det är inte mycket pengar och det är galet hur lite pengar som behövs för att göra stor nytta! Så det råder jag alla till att göra minst en gång innan söndag då det hela avslutas! =) Det går även att skänka pengar och önska en låt på webben! =) http://www.musikhjalpen.se/

Hur som helst så var det imorse en kille som skänkte hela sin lön, strax över 18 000 kr, för att få höra en Sigur Ros-låt. Det fick han, men tyvärr spelade de fel låt.. :S Ajajaj, det blir bara att spela den rätta på en gång! Kul då både den låten han ville ha och den som spelades är runt 8 minuter =) Han får iaf valuta för pengarna och det är grym musik! =)

Igår avgjordes även vilken årets Musikhjälpenlåt är och det var Ray-Owes Raporkester som vann =) Låten kan nu höra här och om länken inte funkar finns den också på musikhjalpen.se!

<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar