torsdag 14 oktober 2010

Förmiddag med TENS

Gomorron!

Vi hade föreläsning och metodövning i TENS nu på förmiddagen, det var sjukt kul! :D TENS är elektrisk stimulering, man sätter elektroder på kroppen och skickar in ström för smärtlindring och muskelstimulering. Det var roligt att se resten av gruppen sätta elektroderna på olika ställen på kroppen och få en massa olika reaktioner :)

Nu sitter jag med Jeppe och Lisa i bibblan och tentapluggar, det går segt för oss allihopa, tröttheten börjar bli påtaglig.. :S 13 dagar kvar till första tentan och så 5 dagar efter det smäller det med den avgörande praktiska tentan :)

Visst ja, vi fick sjukt mkt snö inatt! Fick ett sms av Jeppe imorse där det stod att hon ville ha promenadsällskap till skolan då hon inte ville cykla för att det var snö!! Gaah, hade inte sett det då så jag drog upp rullgardinen och möttes av kritvit mark, jäkligt mkt snö för att vara första snön! Nu är det dock mkt som smält bort för det är inte alldeles för kallt.

Ikväll blir det prommis, en lång sväng runt sjön. Hade tänkt träna men är uppe i 5 pass på 3 dar så det blir ett litet träningsuppehåll idag :)

Nä, nu ska jag återgå till pluggandet! :)
Pusspuss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar