söndag 3 oktober 2010

Härlig lördag!

Tjo!

Min lördag var kanon! Hur var eran? =)

Efter storhandlingen försökte jag plugga ett tag men det slutade med att jag somnade med datorn i knät och vaknade upp lite piggare, med lite mer ont i nacken och utan mer kunskap :P

Efter en god middag bestående av hemmagjord hamburgare och råstekt sötpotatis blev det en långprommis runt sjön med hela bubblan! Vi pinnade på i ett jäkla tempo! Efter det gick vi hem till Viktor och kollade film, vi såg Freedom Writers som är en fånigt bra film! Har ni inte sett den? Gör det! Har ni sett den? Se den igen! Och igen! Och igen!

Idag ska jag kötta plugg! Är i Ljusgården efter mkt om och men.. Det gick nämligen inte att komma in i skolan så jag har irrat runt i kulvertarna för att komma hit. Det brukar gå ganska smidigt förutom när lamporna där nere inte tänds :P Bumpade bara in i en pelare vilket får ses som godkänt :)

Vi har dugga både praktiskt och teoretiskt på torsdag så då vill jag gärna att det mesta vi gått igenom ska sitta så man kan få ut så mkt som möjligt av det! Har dock väldigt mkt ledig tid i veckan vilket känns skönt :)

Nä, höres! Pusskram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar