tisdag 26 oktober 2010

Lycka!!

Tiger Lou finns på Spotify!!! Eller ja, inte alla låtar då men tillräckligt många för att man ska slippa sitta och youtube:a under tentapluggandet :) Jossan glad! Dock är hon inte glad över att det är typ 7000 gymnasiekids i skolan under tenta-p, bra tänkt där LTU.. Har iaf hittat en liten pluggbubbla som nog ska funka :) Och så har jag börjat lyssna på Millencolin igen, älskar Nikola Sarcevic!

Boxen igår var sjukt kul men avslutades ju lite halvroligt :S Mådde lite kasst om man säger så, fler slutsatser får ni själva dra :P Jäkligt kul var det iaf och Jeppes sparkar var inte lindriga, tror hon såg tentan skriven på mitsen :P Rörde mig ett antal meter bakåt på den övningen ;) Hög puls, jobbigt, svettigt och kul, det blir igen! =)

Vaknade 4 idag igen, börjar bli en tradition. Dock var det inga mördande kvinnor på TV denna gången, istället var det finalen av Survivor där de två som stod i finalen hade hittat varandra på ön och blivit kära. Precis innan de ska börja redovisa rösterna avbryter killen programledaren och säger att han har något att säga innan resultater avslöjas. Jo, självklart friade han! Man kan ju hoppas att det var av kärlek och inte för att han anade att bruden skulle vinna och han ville vara garanterad en del av cashen :P

Imorse blev det morgonpromenix i snöig skog, var sådär halvhärligt.. Nu blir det kötta plugg och ikväll blir det dansaerobics, de kör ragga/reggaeton-tema som blir kul att testa :)

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar