onsdag 23 juni 2010

Patetiskt men ack så skrattretande

Hahaha, jag måste bara blogga om dagens roligaste händelse. Det är så illa och så patetiskt så jag har fan skrattat åt det sen jag fick höra det. Dock stannar det på bloggen, ok?

Vi har en katastrof till granne, katastrof! Det totalstinker från hans lägenhet, vilken man måste gå förbi för att komma från våran lägenhet, och har så gjort i ett bra tag. Thank god för Lule och min lgnhet där! Nu idag har det varit en städfirma i hans lägenhet hela dagen då han ska sälja sin lägenhet. Mammas kompis i huset hade mött en av städgubbarna i hissen och luskat lite kring hans lägenhet. Hon hade fått höra av de att det var den i särklass värsta lägenhet de någonsin städat. De hade fått gräva sig in i lägenheten för det hade funnits så mkt skit på golvet, mängder med ölburkar och spritflaskor och skräp.

Den största anledningen till varför det har luktat så förjävligt var förmodligen att han hade bajs i sängen och på väggarna och det är så vidrigt så det kan vi bara strunta i.. Men efter det hade de hittat en hel drös med porrfilmer och porrtidningar och sjukast av allt; 3 uppblåsbara barbaras, en svart, en vit och en rosa.. Ni som inte känner honom har säkert svårt att fatta det roliga i situationen men jag bröt fan ihop bara av tanken, som jag dock slog bort så fort som bara möjligt :S

Det roligaste var när familjen skulle fundera kring hur det skulle se ut om han inte hade haft städfirman hör utan själv skulle släpa allt sitt skräp till soptippen. Fick en hel del roliga bilder i huvudet när vi pratade om hur han stoppade ner sina barbaras i rullatorkorgen och stapplade iväg.. Eller om han inte hade anlitat städfirman innan mäklaren kom till lägenheten (ja, han ska flytta thank you god!) och han i ren panik hade gömt sina barbaras i garderoberna i hallen. Och så frågar mäklaren om han har några skelett i garderoben och han svarar; närå, jag har bara barbaras! Eller pappas idé till gömställe; om han hade fyllt varje barbara med helium och knytit fast dem med snöre och släppt ut dem från fönstret. Eller hur han har klagat över att det är trångbott, ja, dem bor ju iofs 4 pers i en tvåa :P

Nä, roligt ett tag men när man tänker efter är det patetiskt och inget annat. Men ssv, vet man vad det är för snubbe vi snackar om har man svårt att hålla sig för skratt och inte skämta om det för den senare delen var oväntad, ytterst oväntad!

1 kommentar:

  1. Undrar så om han möjligtvis har sommarhus på Mjörn? Be Sofia berätta! HAHAHAHAHAHAAHAHA!!!!//Malin

    SvaraRadera