torsdag 6 januari 2011

Bra kväll!

Det blev en prommis runt sjön med coachen nu på kvällen, hon hade sin stegräknare och vi kom upp i runt 10 000 steg! På vägen hem stannade vi på Slemmis och köpte grejer till en korv stroganoff, vi fick både två en falukorvscraving när vi traskade ;-) Blev ganska gott till slut även om jag en stund trodde att vi skulle få käka pasta med pesto.. Korv stroganoff ska man käka hemma, punkt slut!

Nu ska jag plugga nån timme till innan lampan släcks, har haft en mysig men inte så fantastiskt produktiv pluggdag, såna får man ha också!

Visst ja, läste en artikel precis om att ryska JVM-laget inte hade fått flyga hem imorse utan istället hade blivit utslängda från flygplatsen.. Anledningen? De var för packade efter guldfirandet. Så de blev skickade till närmaste hotell för att sova ruset av sig :P

Och så är jag och mamma och teknik en dålig kombination. Trodde inte att nåt kunde vara sämre än nån av oss plus teknik, men jorå, när det handlar om oss båda och teknik kan det faktiskt bli värre.. Suck..

Visst ja # 1: Hemtentan i psykiatri inlämnad, håll en tumme tack!
Visst ja # 2: Jag testade att baka kex idag, det gick inte.
Visst ja # 3: Höjden av tidssparande kan vara att borsta tänderna i duschen, testat.

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar