lördag 22 januari 2011

Tjugoandra januari tvåtusenelva

Halleli halleloj!

Mingelkvällen igår blev väldigt lyckad, nollorna verkade ha roligt och vi phösare var inte sämre vi, iaf inte Mackan vars skratt måste ha hörts till typ Hertsön eller nåt sånt :P

Klockan ringde ganska tidigt idag då Kims spinning väntade. Riktigt kul pass och kul att skallen för en gångs skulle var tröttare än benen :P Kände dock av ryggen och höfterna lite för mycket för att det skulle vara riktigt jättekul, men kul var det =) Var sjöblöt av svett efteråt men körde lite rehab och överkropp efteråt. Det blev 3 set axlar (flyes), 3 set liggande tricepspress mot panna, 2 set armhävningar (glömde det tredje så får köra det hemma ikväll), 3 set benlyft på pilatesboll (rehabövning/bålstab), 3 set vanliga raka crunches + en ordentlig stretch. Skön start på helgen!

Nu ska jag snart iväg till STUK och hämta upp mackor till en sektionskväll som vi i Hälso6 anordnar med HVS. Funderar på hur många mackor det är och om jag ska palla att bära dem själv ;-) Innan dess blir det att fixa CV:et och hinna kolla lite på sommarjobb.

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar